Embody Health Chiropractie Alphen

Embody is de beste chiropractor in Alphen aan den Rijn, en biedt haar cliënteel geavanceerde chiropractortechnieken en heel wat meer. U vindt ons terug in het Fitness365 complex, waar Embody zoveel meer is dan gewoon een herniakliniek. De holistische levensstijl en gezondheidsfilosofie van Embody worden in de verf gezet door de bijkomende faciliteiten in onze Fitness365 co-faciliteit.

 

Maak een Afspraak

Chiropractor Alphen aan den Rijn

Onze Chiropractor Diensten in Alphen aan den Rijn

Chiropractor Alphen aan den Rijn

Chiropractor in Alphen aan den Rijn

Chiropractor Alphen

Wij bieden alle chiropractordiensten aan, en behandelen een hele resem gezondheidsklachten. Dit omvat onder meer:

Chiropractoraanpassingen

Werkongevallen

Prenatale zorg alsook zorg voor Nieuwe Moeders

Postuurverbetering

Sportongevallen

En meer...

 

Faciliteiten voor Fitness365 leden omvatten

Vrouwenzone - Speciaal voor de vrouwen, een ontspannen, enkel-vrouwen fitnesszone die gevestigd is op de eerste verdieping.

Bokskamer - Een geheel nieuwe boks-kamer op de eerste verdieping, met zo'n 15 bokszakken. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op je eigen ritme of met een persoonlijke trainer.

Funxtie - De Fitness365 Funxtie groep is niet alleen prettig, uitdagend en motiverend, het traint ook al je spieren onder toezicht van een trainer in een half uur tijd.

X-Force - Ongeëvenaarde kwaliteit maakt de X-force fitnesstoestellen van Zweedse makkelijk superieur, en garandeert een veilige en optimale krachttraining.

Egym - Uw persoonlijke trainer op je pols. De eGym coach zet al je zitposities en weerstandniveaus, en bewaart al je vooruitgang en statistieken. Zo is het de meest efficiënte, makkelijkste en snelste manier om fit te worden in nauwelijks twee sessies van een half uur per week.

Bruinen en Saunas - Fitness365 in Alphen aan den Rijn bieden professionele bruiningscabines aan voor diegenen die de zon opzoeken, vooral in de lange Nederlandse winter. Alle Fitness365 leden hebben toegang tot deze luxueuze sauna’s.

 

Interactieve Tour

Addres en Openingstijden

Routebeschrijving

Dankzij haar locatie in het stadscentrum kan Embody makkelijk bereikt worden via het openbaar vervoer, het bevindt zich op een goeie 10 minuutjes wandelen van het stadscentrum naar onze praktijk.

De efficiëntste manier is via Rijnzate station te komen. Ga in zuidoostelijke richting op de Dokter J.M. Den Uylsingel voor 56 meter, en draai vervolgens rechtsaf naar de Laan der Continenten richting Euromarkt voor 210 meter. Draai rechtsaf op de Euromarkt en de locatie zal zich aan uw rechterzijde bevinden.

Contact Opnemen

Voor eventuele gezondheidsklachten, neem dan contact op en maak een afspraak.                Maak een Afspraak