Embody Health Chiropractie Amsterdam West

Embody chiropractor Amsterdam West is de beste chiropractor in de buurt, en biedt haar cliënteel geavanceerde chiropractortechnieken en heel wat meer. U vindt ons terug in het Fitness365 complex, waar Embody zoveel meer is dan gewoon een herniakliniek. De holistische levensstijl en gezondheidsfilosofie worden in de verf gezet door de faciliteiten in onze Fitness365 co-faciliteit.

 

Maak een Afspraak

Chiropractor Amsterdam West

Onze Chiropractor Diensten in Amsterdam West

Chiropractor Amsterdam West

Chiropractor Amsterdam West

Chiropractor in Amsterdam West

Wij bieden alle chiropractordiensten aan, en behandelen een hele resem gezondheidsklachten. Dit omvat onder meer:

Chiropractoraanpassingen

Werkongevallen

Prenatale zorg alsook zorg voor Nieuwe Moeders

Postuurverbetering

Sportongevallen

En meer...

 

Faciliteiten voor Fitness365 Leden

Vrouwenzone - Speciaal voor de vrouwen, een ontspannen, enkel-vrouwen fitnesszone die gevestigd is op de eerste verdieping.

Bokskamer - Een geheel nieuwe boks-kamer op de eerste verdieping, met zo'n 15 bokszakken. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op je eigen ritme of met een persoonlijke trainer.

Funxtie - De Fitness365 Funxtie groep is niet alleen prettig, uitdagend en motiverend, het traint ook al je spieren onder toezicht van een trainer in een half uur tijd.

X-Force - Ongeëvenaarde kwaliteit maakt de X-force fitnesstoestellen van Zweedse makkelijk superieur, en garandeert een veilige en optimale krachttraining.

Egym - Uw persoonlijke trainer op je pols. De eGym coach zet al je zitposities en weerstandniveaus, en bewaart al je vooruitgang en statistieken. Zo is het de meest efficiënte, makkelijkste en snelste manier om fit te worden in nauwelijks twee sessies van een half uur per week.

Bruinen en Saunas - Fitness365 in Alphen aan den Rijn bieden professionele bruiningscabines aan voor diegenen die de zon opzoeken, vooral in de lange Nederlandse winter. Alle Fitness365 leden hebben toegang tot deze luxueuze sauna’s.

 

Addres en Openingstijden

Routebeschrijving

Embody Chiropractor Amsterdam West bevindt zich in Amsterdam West en ligt naast de Jan van Galenstraat op de zuidwestelijke hoek van het prachtige Erasmuspark.

Vanuit het Centraal Station neem je Tram 13 richting Guezenveld naar het Mercatorplein. Wandel 400 meter richting Erasmuspark naar de Jan van Galenstraat.

Contact Opnemen

Voor eventuele gezondheidsklachten, neem dan contact op en maak een afspraak.                Maak een Afspraak