Embody Health Chiropractie Amsterdam Zuidoost

Embody chiropractor Amsterdam Zuidoost is de beste chiropractor in Amsterdam Zuid, en biedt haar cliënteel geavanceerde chiropractortechnieken en heel wat meer. U vindt ons terug in het Fitness365 complex, waar Embody zoveel meer is dan gewoon een herniakliniek. De holistische levensstijl en gezondheidsfilosofie worden in de verf gezet door de faciliteiten in onze Fitness365 co-faciliteit.

 

Maak een Afspraak

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Onze Chiropractor Diensten in Amsterdam Zuidoost

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Chiropractor in Amsterdam Zuidoost

Wij bieden alle chiropractordiensten aan, en behandelen een hele resem gezondheidsklachten. Dit omvat onder meer:

Chiropractoraanpassingen

Werkongevallen

Prenatale zorg alsook zorg voor Nieuwe Moeders

Postuurverbetering

Sportongevallen

En meer...

 

Faciliteiten voor Fitness365 Leden

Vrouwenzone - Speciaal voor de vrouwen, een ontspannen, enkel-vrouwen fitnesszone die gevestigd is op de eerste verdieping.

Bokskamer - Een geheel nieuwe boks-kamer op de eerste verdieping, met zo'n 15 bokszakken. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op je eigen ritme of met een persoonlijke trainer.

Funxtie - De Fitness365 Funxtie groep is niet alleen prettig, uitdagend en motiverend, het traint ook al je spieren onder toezicht van een trainer in een half uur tijd.

X-Force - Ongeëvenaarde kwaliteit maakt de X-force fitnesstoestellen van Zweedse makkelijk superieur, en garandeert een veilige en optimale krachttraining.

Egym - Uw persoonlijke trainer op je pols. De eGym coach zet al je zitposities en weerstandniveaus, en bewaart al je vooruitgang en statistieken. Zo is het de meest efficiënte, makkelijkste en snelste manier om fit te worden in nauwelijks twee sessies van een half uur per week.

Bruinen en Saunas - Fitness365 in Zuidoost bieden professionele bruiningscabines aan voor diegenen die de zon opzoeken, vooral in de lange Nederlandse winter. Alle Fitness365 leden hebben toegang tot deze luxueuze sauna’s.

 

Interactieve Tour

Buiten

Wachtruimte

Fitnessruimte

Addres en Openingstijden

Routebeschrijving

Neem de M54 richting Gein tot het Hollendrecht station. Je kan ook de Sprinter nemen tot aan Hollendrecht station. Wandel voorbij het Amsterdam Medisch Centrum en sla rechtsaf op het zebrapad richting Stekkenbergweg. Fitness365 en Embody chiropractor Amsterdam Zuidoost bevindt zich op je linkerkant.

Contact Opnemen

Voor eventuele gezondheidsklachten, neem dan contact op en maak een afspraak.                Maak een Afspraak