Ons team

Dr. Jason Iafolla

Dr. Jason Iafolla

Chiropractor

Ik ben begonnen met Chiropractische behandelingen nadat ik afgestudeerd was van het prestigieuze Sherman College voor Chiropractie.

Lees meer
Nienke Griffioen

Nienke Griffioen

Office Manager

De Chiropractische aanpak van het menselijk lichaam interesseert en inspireert me. Je kunt in dit beroep heel veel betekenen voor mensen en ik wil mijn omgeving graag meer bewust maken van de voordelen van langdurige Chiropractische zorg.

Lees meer
Dr. Stephen Malone

Dr. Stephen Malone

Chiropractor

Als Chiropractor en Kinesiologist focus ik op de verbetering van functies van het lichaam en optimale voedingszorg bij al mijn cliënten.

Lees meer

Onze visie

Embody Health omarmt de multidisciplinaire aanpak van de gezondheidszorg en we behandelen elke cliënt als een atleet van wereldklasse. Met een positieve, educatieve en proactieve aanpak willen we ervoor zorgen dat iedere cliënt begrijpt hoe belangrijk de zorg voor de wervelkolom en het zenuwstelsel werkelijk is. 

Onze filosofie

In ons huidige gezondheidszorg model wachten we vaak tot we acute pijn hebben of onze gezondheidstoestand een nadelig effect heeft op ons werk, sociale leven of sportprestatie. Dit is niet heel efficiënt en zorgt ervoor dat we niet flexibel kunnen omgaan met de verschillende spanningen en stressfactoren in ons leven. Chiropractie berust op het feit dat het lichaam altijd probeert zichzelf te genezen zolang de zenuwen goed kunnen werken. Dit is ons primaire doel; het verkrijgen van een stabiele wervelkolom en het versterken ervan.

 

Onze missie

Als professionals in de gezondheidszorg zijn we toegewijd onze cliënten te ondersteunen in hun levenslange streven naar gezondheid, fitheid en welzijn.

Hoge kwaliteit

We hebben een doelgerichte benadering van genezing. Wat uw doelen ook mogen zijn, wij willen u graag helpen deze te bereiken.

Patiëntenzorg

Wij bieden een hands-on behandeling in onze praktijk en delen graag onze kennis over gezondheid, zodat u in staat wordt gesteld een actieve deelnemer te worden in uw herstel en in uw toekomstige lichamelijke gezondheid.

Professionele service

Onze Chiropractoren hebben een verscheidenheid aan internationale klinische ervaring en een gedeelde passie om onze gemeenschap zo optimaal mogelijk te helpen actief te blijven.