Fraud Blocker

Nieuw patiënten centrum

Wij zijn trots dat we een groot aantal uitgebreide diensten kunnen aanbieden om te voldoen aan de uiteenlopende behoeftes van kinderen, volwassen en senioren. Ons team van professionele zorgverleners is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke medische zorg, revalidatie en begeleiding.

Nieuwe patiënteninformatie
Gratis Consult met een Deskundige Adviseur
Voor Chiropractische Zorg

Beoordelingen van patiënten

[wpbr_collection id=”7648″]

Ontmoet het team

Dr. S. Malone

Dr. S. Malone

Chiropractor, Kinesiologist

Stephen Malone, BSc. Kin, DC, studeerde af aan de Universiteit van Saskatchewan als kinesioloog en als doctor in de chiropractie...

Dr. Malone
Jessica Headshot x

Jessica Heijns

Office Manager

Als office manager vind ik het ontzettend leuk om patiënten te ontmoeten, informeren en te zien welk positief effect de behandelingen op hen hebben. Tevens geeft het kunnen bijdragen aan het efficiënt runnen van deze bloeiende praktijk mij veel voldoening.

Debby Blauwendraat

Orthomolecular therapist/Chiropractic Assistant

Debby helpt patiënten hun doelen te bereiken door hun levensstijl en voeding te optimaliseren. Ze heeft ongelooflijk veel kennis en is een fantastische aanwinst voor de embody-familie.

dr. myles drakes

Dr. M. Drakes

Chiropractor

Dr. Drakes komt oorspronkelijk uit Toronto Canada en heeft een grote interesse in atletiek, voeding, voetbal en lifestyle management.

U heeft geen verwijzing nodig van een arts
Wij werken met alle verzekeringen

Onze Handige Gidsen

Lees meer over de beste manieren om thuis voor je lichaam te zorgen en om toekomstige problemen voor alle gezondheidsgerelateerde behoeften te voorkomen.

We zijn altijd blij om te horen wat u te zeggen heeft, dus laat zeker een opmerking achter.

 

Blog