Familie Chiropractie

Met trots bieden wij een breed assortiment van behandelingen voor zowel volwassenen, ouderen en pediatrische patiënten. Ongeacht uw leeftijd, kan chiropratische zorg uw gezondheid en levensstijl verbeteren. Embody biedt natuurlijke chiropratische zorg voor uw hele familie voor een optimale gezondheid bij elke levensfase.

 

Familie Chiropractie

Chiropractie voor Baby’s

Een goede ontwikkeling is cruciaal voor uw kind ’s succes. Behandelingen bij onze rugkliniek zijn ideaal bij het verhelpen van trauma’s die een baby kan ervaren als gevolg van de sterke krachten en druk die gepaard gaan bij een geboorte. Verder kunnen de neurologische en fysieke ontwikkelingen bij een behandeling gemeten en zelfs verbeterd worden bij onze rugzorgkliniek. Met de juiste behandeling door een professionele chiropractor kunnen bij uw kleine de volgende veelvoorkomende kwalen verholpen worden.

 

Koliek – Koliek wordt gekenmerkt door voortdurend en oncomfortabel gehuil samen met aangespannen spieren door het hele lijf. Dit wordt vaak veroorzaakt door gas en blokkades in de buik.

Gebogen rug Een onnatuurlijke buiging kan problematisch zijn. Buitensporige rug buiging, extensie, of stijfheid betekend dat de baby pijn ervaart en mogelijk last heeft van spanning in de ruggengraat. 

Problemen met borstvoeding Soms kan het voorkomen dat een baby’s gebrek aan rug vergrendeling wordt veroorzaakt door de voeding positie. In dit geval kan een aanpassingen helpen bij het verminderen van de pijn en het vergroten van de bewegingsruimte benodigd bij het voeden.

Hoofdkantelingen of ongebruikelijke vorm kan veroorzaakt worden door het gebrek van een baby’s bewegingsruimte. Dit kan er tot leiden dat een baby steeds omkantelt naar de zelfde kant waarna er een platte plek vormt op uw baby’s hoofd. Merkt u dat uw baby steeds het hoofd draait naar de zelfde zijde? Dit kan betekenen dat de nek beperkt is. Nek beperking kan ook leiden tot platte plekken op het hoofd door verstoorde rotatie van de nek. Mogelijk wilt u ook symptomen zoals chronische oorinfectie, verstopping en refluxziekte bespreken met uw chiropractor.

 

Chiropractie voor tieners

De pubertijd is een cruciaal moment voor de fysieke en neurologische ontwikkeling van het menselijk lichaam. Gedurende deze tijd komt een fundament van de juiste gezondheidsroutines tot stand bij uw kind. Frequente professionele chiropractische hulp kan een belangrijke bijdrage zijn bij de juiste ontwikkeling. Voor atleten, dansers, en actieve kinderen, kan een chiropractische routine blessures voorkomen.

Veel tieners ervaren groeipijn. Deze pijn stroomt voort uit de spieren wat betekend dat ze effectief behandeld kunnen worden met massages en therapeutisch voorgeschreven stretch oefeningen. Snelle groei gedurende de pubertijd kan het spiersysteem verzwakken, maar frequente bezoeken bij een rugkliniek stimuleert spiergroei en maakt de pezen los.

 

Chiropractie voor Senioren

Met ouderdom komt wijsheid, maar is ook gepaard met verminderde lichamelijke functie. Een familie chiropractor biedt verlichting van de kwalen die veelal voorkomen bij uw geliefden. Pijn, bewegingsbeperking, oncomfortabelheid, en artritis kunnen behandeld worden bij onze rugzorgkliniek. Ook problemen met balans, bewegingsvrijheid, en het immuunsysteem kunnen verlicht worden door de juiste zorg van een van onze experts.

Neem contact op

Voor eventuele gezondheidszorg of letsel, kan u contact met ons opnemen om te zien hoe wij u kunnen helpen.            

Maak een afspraak