Wat is chiropractie?

Acute of chronische pijn is een ongelukkige realiteit van het moderne leven en laat vele mensen zoekend achter naar een oplossing. Chiropractor alternatieve geneeswijze helpen velen met het vinden verlossing. Het niet kunnen vinden van een top chiropractor is vaan de missende schakel naar het voorkomen en verlichten van pijn voor velen. In Amerika bijvoorbeeld, is de prognose dat ten minste 35 miljoen mensen per jaar op zoek zijn naar “health and chiropractic services” per jaar. 95% van de behandelden rapporteerde dat de behandeling effectief was en 97% af aan dat ze terug zouden keren mochten hoofd en rug problemen weer op komen. In de overweging over het inschakelen vragen de meeste mensen zich typisch het volgende af: Wat is een giropractor? Is chiropractor een alternatieve geneeswijze? En wat moet ik verwachten van mijn eerste ervaring? Hieronder vatten wij kort samen wat de antwoorden zijn op deze belangrijk vragen.

 

Wat is chiropractie?

Wat is een giropractor? En wat is chiropractie? Simpel gezegd is het een tak van gezondheidszorg dat zich richt op de neuromusculaire symptomen en afwijkingen van het zenuwsysteem. Vaak is het een toepasselijke oplossing voor rug, nek, pees, arm en been, en hoofdpijn en velen andere kwalen. Chiropractie is de grootse niet invasieve, medicijn-loze en veiligste vorm van gezondheidszorg tot uw beschikking. Statistisch gezien is het risico van chiropractische hulp een stuk lager dan gangbare medische behandelingen vooral omdat medicijnen en chirurgische behandelingen vaak risico’s met zich mee brengen. Een complete chiropractische behandeling dient zowel als preventieve zorg voor sport en werk gerelateerde kwalen, pijn en afwijkingen, waar een compleet chiropractische alle aspecten van welness bevat: oefening, dieet, persoonlijke ontwikkeling en stress vermindering.

 

Wat is een Chiropractor?

Wat is een chiropractor? Een chiropractische doctor is een zorg professional getraind in medicijn loze en hands-on behandelingen. Health and chiropractic services bevatten het proces van examinatie tot diagnose tot de behandeling van neuromusculaire afwijkingen en relateerde bijwerkingen, een chiropractor is vaardig in het ontdekken en behandelen van problemen zoals wervel dislocatie in de ruggengraat. Vaak zijn chiropractors er bij voordat de patiënt zelf doorheeft dat er zich een probleem voort doet. Ze zijn de meest gekwalificeerde experts op het gebied en niet te verwarren met manuele therapie.

Een chiropractor is opgeleid met een vier jaar durend herkend programma door de Doctoral programs en bekend met een stringent curricula. Een chiropractor alternatieve geneeswijze, maar velen les- en laboratorium uren en ook een stage zijn vereist als deel van de training. Een top chiropractor weet precies waar zijn expertise begint en eindigt. Nog belangrijker een chiropractor is vereist ethische en procedurele richtlijnen te volgen om zo veiligheid en optimale resultaten te garanderen

 

What doet een Chiropractor?

Chiropractors zijn getraind om patiënten te examineren, diagnosen, en behandelen met verscheidene methodes. Verder voorzien ze patiënten van informatie over therapeutische en herstellende praktijken waaronder voeding en dieet om zo resultaten te leveren.

De bekendste en meest gebruikelijke behandeling die word uitgevoerd door een chiropractor is de manipulatie van de ruggengraat, ook wel bekend als de chiropractische aanpassing. Door het toepassen van gecontroleerde druk en massage van de pezen, worden inflammatie verminderd en de zenuw functie verbeterd zowel als druk op de pezen. Zie onze services page voor een volledig overzicht van al onze behandelingen.

 

 

Wat is chiropractie?

Wat kunt u verwachten van uw eerste bezoek bij Embody?

Gedurende uw eerste bezoek, zal uw chiropractor uitleggen hoe wervelverschuivingen kunnen voorkomen en hoe een chiropractische aanpassingen toepast kan worden om dit te corrigeren. Dit naast de vele voordelen die chiropractie te bieden heeft. Als u nog nooit zo’n behandeling ervaren heeft is dit de perfecte tijd om uw vragen beantwoord te krijgen van een gelicenseerde giropractor, zodat u precies weet wat u te wachten staat. De doctor zal dan alle vragen en zorgen adresseren voordat u het behandeltraject in gaat.

 

Na het eerste consult, zal de doctor bepalen of uw voordelen kunt behalen uit chiropractische zorg. Zo ja, word u meegenomen naar een privé behandelkamer voorzien van een comfortabele behandeltafel speciaal gemaakt voor deze toepassing. Uw postuur zal hier geëxamineerd worden. U zal hierom gevraagd worden uw shirt en broek uit te doen, dus graag herinneren wij u er aan om geschikt ondergoed te dragen. Kleding die comfortabel en niet in de weg zit raden wij aan zodat het makkelijker is om behandeld te worden op de tafel. Een deel van de behandeling zal u doorbrengen op uw buik, waar andere aanpassingen toegepast worden terwijl u zijwaarts ligt. De duur van een behandeling hangt af van het type en de ernst van uw conditie. De eerste sessie kan langer dan 45 minuten duren, terwijl de daarna volgende behandelingen vaak veel korter zijn, Soms zelfs maar 5 tot 10 minuten.

Of u nu bekend bent met wat is een giropractor, of dat het uw eerste keer is, bij Embody mag u verwachten dat uw bezoek vernieuwend en anders is vergeleken met andere behandelingen in de zorg die u heeft ervaren. Misschien zelfs levend veranderend.

Voor meer informatie over Chiropractische zorg, wijzen wij u graag naar onze Veelgestelde Vragen.

Neem contact op

Voor eventuele gezondheidszorg of letsel, kan u contact met ons opnemen om te zien hoe wij u kunnen helpen.        

    Maak een afspraak