Fraud Blocker

Dr. M. Drakes BSc. Kin. DC.

Dr Myles Drakes

Ik heb ervoor gekozen me aan te sluiten bij Embody Health Chiropractie vanwege de afstemming tussen mijn persoonlijke
filosofie van chiropractische zorg en de principes van de organisatie. Wij zijn gericht op traditionele chiropractische zorg om ieder persoon volledig te behandelen en niet alleen zijn of haar klacht.
Mijn doel is om patiënten te helpen zich beter te voelen en beter te bewegen door hun levenskwaliteit te verbeteren.

Werk ik actief samen met andere gezondheidsprofessionals om een gezamenlijke aanpak te creëren voor een optimale gezondheid. Ik ben toegewijd aan consequent leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en
technieken in patiëntenzorg.

Opleiding

Dr. Myles Drakes, BSc. Kin, DC, is afgestudeerd als kinesioloog aan de York University en als arts in de chiropractie aan het
Canadian Memorial Chiropractic College (CMCC) als Doctor in de Chiropractie.

Carrière

Dr. Drakes werkte vele jaren als chiropractor in Toronto, Canada, voordat hij naar Nederland verhuisde. Hij heeft zowel kinderen als ouderen geholpen.

Professionele prestaties

Hij speelde voetbal op universitair niveau en maakte deel uit van het Koninklijk Conservatorium voor
zingen. Dr. Drakes is geïnteresseerd in sport, fitness en muziek.

Kwalificaties

Diploma Bachelor of Science, Kinesiologie
Postdoctoraal diploma Doctoraat in de Chiropractie
Hedendaagse Medische Acupunctuur Certificering
Geregistreerd lid Canadees College van Chiropractoren
Geregistreerd lid Internationale Chiropractische Associatie
Geregistreerd lid Nederlandse Chiropractische Federatie

DCF: 3231341 SNRC: 1341

Recente opleiding

  Gecertificeerd beoefenaar Activator Methode
  75 uur toegepaste Kinesiologie Certificering
  Advanced Biostructural Correction (ABC) Certification

Taal

  Engels
  Nederlands A2

 

 

Dr. Malone looking at leg length differences of a patient lying prone on the table

Dr. Malone giving a lower back adjustment to a male patient on the table. Dr. Malone standing behind, examining the shoulder and neck of a woman who is sitting on the table.

Waarom ik chiropractor ben geworden

Waarom ben ik chiropractor geworden?
Toen ik 14 jaar oud was, had ik dagelijks last van mijn knie tijdens het voetballen. Toen ik op zoeknaar een professional in de gezondheidszorg, vond ik iemand die met competitieve voetbalspelers werkte. Terwijl hij mijn kniepijn behandelde, beoordeelde en behandelde hij ook mijn bekken, onderrug en bovenrug. I was in de war omdat ik voor kniepijn kwam, maar hij legde grondig het verband uit met het hele lichaam. Hij was de eerste professional die meer beoordeelde dan alleen mijn knie. Een paar weken was mijn kniepijn weg en kon ik weer voetballen! Zijn behandeling maakte me nieuwsgierig naar het beroep, maar als 14-jarige dacht ik niet aan chiropractie. Ik was meer
gefocust op voetbal.

Een paar jaar later werd de realiteit van het profvoetbal minder en begon ik me te richten op fitness. Er deed zich een incident voor in de sportschool, wat resulteerde in een hernia met heupklachten. Ik ging
naar het ziekenhuis, ze moedigden medicatie, rust en nog meer medicatie aan. Mijn pijn verdween niet a een paar maanden verwezen ze me door naar een chirurg. Tijdens dat gesprek over chirurgie
herinnerde ik me de chiropractor die mijn knie had genezen en ging ik naar hem toe voor mijn lage rugpijn. Hij herstelde mijn beweging, zorgde ervoor dat ik kon stoppen met medicatie en ik was pijnvrij. Sinds mijn
herstel heb ik me toegelegd op het leren over chiropractie, wat leidde tot de reden waarom ik chiropractor ben geworden.