Embody Health Chiropractie Amsterdam

Gevestigd in meerdere locaties doorheen het prachtige en historische Amsterdam, biedt Embody de allerbeste chiropractiediensten aan inzake ruggengraat, nek en rugklachten, dankzij de beste chiropractors Amsterdam.

Ons team van professionals specialiseren in het aanbieden van gepersonaliseerde chiropractiezorgen en rehibilitatie of therapie in onze rugcentrums in Amsterdam. 

Chiropractor Amsterdam

Wij zijn fier een heleboel uitgebreide diensten aan te bieden om zo tegemoet te komen aan de behoeften van volwassenen, bejaarden en pediatrische patiënten die op zoek zijn naar een chiropractor in Amsterdam. Embody Health Chiropractie Amsterdam beschikken over twee chiropractor Amsterdam locaties:

Onze Chiropractordiensten in Amsterdam

Wij bieden allerlei chiropractische diensten aan en behandelen heel wat gezondheidskwalen. Deze omvatten: 

  • Rugpijn - Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle oncomfortabele, pijnlijke of schadelijke rug condities.
  • Onderrug Pijn (Lumbago) - Als één van de meest voorkomende musculoskeletale aandoeningen kan lumbago zelfs de meest actieve mensen vellen. Onze technieken krijgen u weer in beweging.
  • Nekpijn - De nek is één van de meest kwetsbare lichaamsdelen. Behandel en voorkom blessures door middel van regelmatige afspraken.
  • Hernia Diaphragmatica - Uiterst gespecialiseerde technieken worden niet alleen gebruikt om een hernia te behandelen, maar ook om ze helemaal op te lossen.
  • Whiplash - Whiplash is een veel voorkomende maar slecht begrepen blessure. Wij gebruiken bewezen technieken voor zowel verlichting als genezing.
  • Hernia - Een vaak voorkomende en pijnlijke conditie. We behandelen de oorzaken en complicaties van een hernia.
  • Ischias - Een geknelde zenuw kan leiden tot een pijnlijke situatie in de onderrug en de benen. Aangezien dit vaak het resultaat is van een hernia, trachten we de kernoorzaak te behandelen.
  • Sportblessures - We behandelen niet alleen sportblessures, maar gebruiken tevens technieken om ze in de eerste plaats te voorkomen.
  • Hoofdpijn - Wanneer de gangbare behandelingen niet efficiënt zijn, zoeken veel mensen heil in chiropractische zorg voor de behandeling van terugkerende hoofdpijnen..
  • Stress - Al te vaak aanwezig vandaag de dag. Stress kan tot fysieke complicaties leiden; we behandelen niet alleen de effecten van stress, we kunnen tevens de onderliggende stress zelf behandelen.

Chiropractor Amsterdam

Chiropractor in Amsterdam

Chiropractor Amsterdam

Indien u of een dierbare op zoek zijn naar verlichting van chronische of acute pijn, of simpelweg wensen te investeren in langdurige gezondheid, biedt Embody u beste chiropractie in Amsterdam en verzekert het u de beste chiropractorervaring.

Onze filosofie van gezondheidschiropractie in Amsterdam is het promoten van een multidisciplinaire aanpak die het genezen en wellnessproces versnelt en ervoor zorgt dat de patiënt de individuele zorg krijgt die hij of zij nodig heeft, en dit door gekwalificeerde professionals. Onze focus ligt op onze patiënten en we zijn geëngageerd om u de meest uitgebreide en efficiëntste interventie te bieden zonder gebruik van medicatie of operaties.

Wij volgen een drie-fases systeem naar volledige genezing en wellness door middel van geavanceerde chiropractie technieken. Onze top Amsterdam chiropractors zullen bepalen welke fase het best aansluit bij uw behoeftes naar aanleiding van het initieel onderzoek en inschatting in onze rugklinieken in Amsterdam. Het is ons doel om al onze patiënten echte wellness te laten bereiken, en het leven te ervaren vanuit een plek van gezondheid en overvloed.

Of u nu bekend bent met chiropractie zorg of dit uw eerste keer is, u kan verwachten dat uw bezoek aan Embody Health een totaal nieuwe en andere ervaring zal zijn dan alle gezondheidszorgervaringen die u reeds heeft beleefd.

Buiten

Wachtruimte

Fitnessruimte

Faciliteiten voor Fitness365 Leden

Vrouwenzone - Speciaal voor de vrouwen, een ontspannen, enkel-vrouwen fitnesszone die gevestigd is op de eerste verdieping.

Bokskamer - Een geheel nieuwe boks-kamer op de eerste verdieping, met zo'n 15 bokszakken. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op je eigen ritme of met een persoonlijke trainer.

Funxtie - De Fitness365 Funxtie groep is niet alleen prettig, uitdagend en motiverend, het traint ook al je spieren onder toezicht van een trainer in een half uur tijd.

X-Force - Ongeëvenaarde kwaliteit maakt de X-force fitnesstoestellen van Zweedse makkelijk superieur, en garandeert een veilige en optimale krachttraining.

Egym - Uw persoonlijke trainer op je pols. De eGym coach zet al je zitposities en weerstandniveaus, en bewaart al je vooruitgang en statistieken. Zo is het de meest efficiënte, makkelijkste en snelste manier om fit te worden in nauwelijks twee sessies van een half uur per week.

Bruinen en Saunas - Fitness365 in Amsterdam bieden professionele bruiningscabines aan voor diegenen die de zon opzoeken, vooral in de lange Nederlandse winter. Alle Fitness365 leden hebben toegang tot deze luxueuze sauna’s.

 

Neem contact op

Neem contact op om te horen hoe wij u kunnen helpen.                Maak een afspraak