Embody Health Chiropractie Amsterdam Zuidoost

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Embody chiropractor Amsterdam Zuidoost is de beste chiropractor in Amsterdam Zuid, en biedt haar cliënteel geavanceerde chiropractortechnieken en heel wat meer. U vindt ons terug in het Fitness365 complex, waar Embody zoveel meer is dan gewoon een herniakliniek. De holistische levensstijl en gezondheidsfilosofie worden in de verf gezet door de faciliteiten in onze Fitness365 co-faciliteit.

Onze Chiropractordiensten in Amsterdam

Wij bieden allerlei chiropractische diensten aan en behandelen heel wat gezondheidskwalen. Deze omvatten: 

  • Rugpijn - Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle oncomfortabele, pijnlijke of schadelijke rug condities.
  • Onderrug Pijn (Lumbago) - Als één van de meest voorkomende musculoskeletale aandoeningen kan lumbago zelfs de meest actieve mensen vellen. Onze technieken krijgen u weer in beweging.
  • Nekpijn - De nek is één van de meest kwetsbare lichaamsdelen. Behandel en voorkom blessures door middel van regelmatige afspraken.
  • Hernia Diaphragmatica - Uiterst gespecialiseerde technieken worden niet alleen gebruikt om een hernia te behandelen, maar ook om ze helemaal op te lossen.
  • Whiplash - Whiplash is een veel voorkomende maar slecht begrepen blessure. Wij gebruiken bewezen technieken voor zowel verlichting als genezing.
  • Hernia - Een vaak voorkomende en pijnlijke conditie. We behandelen de oorzaken en complicaties van een hernia.
  • Ischias - Een geknelde zenuw kan leiden tot een pijnlijke situatie in de onderrug en de benen. Aangezien dit vaak het resultaat is van een hernia, trachten we de kernoorzaak te behandelen.
  • Sportblessures - We behandelen niet alleen sportblessures, maar gebruiken tevens technieken om ze in de eerste plaats te voorkomen.
  • Hoofdpijn - Wanneer de gangbare behandelingen niet efficiënt zijn, zoeken veel mensen heil in chiropractische zorg voor de behandeling van terugkerende hoofdpijnen..
  • Stress - Al te vaak aanwezig vandaag de dag. Stress kan tot fysieke complicaties leiden; we behandelen niet alleen de effecten van stress, we kunnen tevens de onderliggende stress zelf behandelen.

Buiten

Wachtruimte

Fitnessruimte

Faciliteiten voor Fitness365 Leden

Vrouwenzone - Speciaal voor de vrouwen, een ontspannen, enkel-vrouwen fitnesszone die gevestigd is op de eerste verdieping.

Bokskamer - Een geheel nieuwe boks-kamer op de eerste verdieping, met zo'n 15 bokszakken. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op je eigen ritme of met een persoonlijke trainer.

Funxtie - De Fitness365 Funxtie groep is niet alleen prettig, uitdagend en motiverend, het traint ook al je spieren onder toezicht van een trainer in een half uur tijd.

X-Force - Ongeëvenaarde kwaliteit maakt de X-force fitnesstoestellen van Zweedse makkelijk superieur, en garandeert een veilige en optimale krachttraining.

Egym - Uw persoonlijke trainer op je pols. De eGym coach zet al je zitposities en weerstandniveaus, en bewaart al je vooruitgang en statistieken. Zo is het de meest efficiënte, makkelijkste en snelste manier om fit te worden in nauwelijks twee sessies van een half uur per week.

Bruinen en Saunas - Fitness365 in Amsterdam bieden professionele bruiningscabines aan voor diegenen die de zon opzoeken, vooral in de lange Nederlandse winter. Alle Fitness365 leden hebben toegang tot deze luxueuze sauna’s.

Routebeschrijving

Neem de M54 richting Gein tot het Hollendrecht station. Je kan ook de Sprinter nemen tot aan Hollendrecht station. Wandel voorbij het Amsterdam Medisch Centrum en sla rechtsaf op het zebrapad richting Stekkenbergweg. Fitness365 en Embody chiropractor Amsterdam Zuidoost bevindt zich op je linkerkant.

Kijk ook eens naar onze andere lokatie in Amsterdam.

Contact Opnemen

Voor eventuele gezondheidsklachten, neem dan contact op en maak een afspraak.              

  Maak een Afspraak

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Chiropractor Amsterdam Zuidoost

Chiropractor in Amsterdam Zuidoost