Ik ondersteun de Chiropractoren van Embody Health vanuit huis. Ik ben erg enthousiast over Chiropractie omdat we mensen kunnen helpen langer en gezonder te leven door middel van adjustments, het verminderen van zenuwstoring en het maken van haalbare, positieve levensstijl keuzes en veranderingen.

Hoe ben ik op het pad van Chiropractie terecht gekomen?

Tijdens mijn zwangerschappen had ik last van hypermobiliteit en bekkeninstabiliteit. Na mijn laatste zwangerschap voelde ik dat ik scheef stond en ook schoot mijn bekken op slot bij onverwachte bewegingen. Alles leek door te werken vanuit mijn rug. Mijn ribben, nek en schouders zaten vast en waren stijf en pijnlijk. Ook kon in niet diep inademen. Ik voelde me constant moe en prikkelbaar. Emotionele stress maakte alles er niet beter op en ik besloot dat ik iets nodig had om mezelf uit deze situatie te trekken. Toen heb ik de stap genomen naar Chiropractie omdat deze discipline uitgaat van de samenwerking van je hele lichaam en de oorzaak van klachten aanpakt. Ook sprak het me aan dat het verstoring van het zenuwstelsel oplost zodat je lichaam beter kan doen wat het hoort te doen: zichzelf helen en reguleren.

Ik kwam voor een uitgebreid Chiropractisch onderzoek bij Jason Iafolla. Hij liet me zien dat mijn lichaam door de zwangerschap, hormonen en stress veranderd was en in balans probeerde te blijven door mijn houding te compenseren. Er werden behoorlijk wat blokkades (subluxaties) in mijn wervelkolom gevonden en na een aantal weken van adjustments, voelde ik me al stukken beter. Mijn energie kwam heel snel weer terug en mijn klachten werden beduidend minder. Dit was voor mij echt een eye-opener. Chiropractie is goed voor het verbeteren van je gezondheid op een volledig natuurlijke manier. Je bent positief bezig met gezonder leven en zorgt dat je lichaam optimaal kan functioneren. Subluxaties in je ruggenwervels beperken je natuurlijke vermogen je aan te passen en te wapenen tegen ziekte. Chiropractie zorgt ervoor dat je hersenen weer beter met je lichaam kunnen communiceren. Hierdoor ben je minder afhankelijk van medicatie die allerlei ongewenste bijwerkingen kan hebben.

 

IMG_3289

IMG_3248

IMG_3282

De aanpak van Chiropractie inspireert en interesseert me. Je kunt in dit beroep zoveel voor mensen betekenen en ik wil mijn omgeving graag meer bewust maken van de voordelen van Chiropractie. Ook mijn gezin heeft veel baat bij de behandelingen. Zij hadden geen aanwijsbare klachten, maar juist dan kun je voorkomen dat er klachten gaan ontstaan.

Bij Embody Health word je op een goede en eerlijke manier geholpen en voorgelicht. Bovendien werken Chiropractoren, Fysiotherapeuten en Personal Trainers nauw samen om je gauw weer op de been te krijgen en een blijvend positief resultaat te realiseren. Ze hebben een pure missie en motivatie om mensen te willen helpen naar een fitter leven en betere gezondheid en performance, dat voel en ervaar je. Het geeft energie! Ik vind het dan ook fantastisch om in zo’n omgeving te mogen werken met zulke toegewijde mensen.