Fraud Blocker
IMG_4024-scaled

Embody Chiro – Nieuwe Praktijk Amersfoort

Met trots kondigen wij de opening aan van onze nieuwe vestiging, nee niet Amsterdam, het is AMERSFOORT!

 

Waar u de hoogste kwaliteit spinale zorg kunt krijgen. Onze oorspronkelijke praktijk in Alphen aan den Rijn, heeft eindelijk een collega vestiging, mogelijk nu bij u in de buurt! De favoriete chiropractiepraktijk van Amersfoort zijn door onze patiënten op de meest persoonlijke, geïndividualiseerde, duurzame manier te helpen hun wellnessdoelen te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in zachte, effectieve, holistische behandelingen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit elk bezoek haalt.

Bij Embody begrijpen we dat elke patiënt uniek is, en we werken met u samen om een kwaliteitsbehandelplan op te stellen dat past bij uw levensstijl en uw behoeften. Ons ervaren team is er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing voor u te vinden. Laat ons uw gids zijn en ervoor zorgen dat u de juiste plek vindt voor uw optimale zorg.

 

Over ons team

Bij Embody zijn we er trots op dat ons team bestaat uit ervaren en deskundige behandelaars en medewerkers die toegewijd zijn aan het leveren van het hoogste niveau van zorg. We streven ernaar om de doelen van elke patiënt te bereiken en bieden personalisaties die zijn afgestemd op de behoeften van het individu. Ons team werkt samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt resultaten van hoge kwaliteit ontvangt. Wij begrijpen het belang van patiëntenvoorlichting en bieden informatie en middelen om onze patiënten te helpen de best geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheid en welzijn.

 

Technieken bij Embody

Wij bieden een volledig scala aan technieken, waaronder spinale manipulatie (met de spleet), lage kracht behandelingen (zonder de spleet), zacht weefsel massage (fascial release) en therapeutische oefeningen. Onze ervaren artsen zijn ook beschikbaar voor consulten en kunnen behandelingen op maat bieden om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ons doel is om u te helpen een betere functionele beweging, een grotere mobiliteit en een algehele verhoogde levenskwaliteit te bereiken. Wij gebruiken de nieuwste technologie en technieken om ervoor te zorgen dat onze behandelingen veilig en effectief zijn. We geven ook advies over levensstijl en voeding om onze patiënten te helpen hun optimale resultaten te behouden. Bovendien nemen we de tijd om uw individuele behoeften te begrijpen en een behandelplan op te stellen dat precies bij u past. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw verbeteringsdoelen te bereiken.

Voordelen van regelmatige verzorging van de wervelkolom

Chiropractie is een veilige en natuurlijke vorm van preventieve zorg. Regelmatige aanpassingen (behandelingen) kunnen de algehele mobiliteit, een optimale werking van het zenuwstelsel en het welzijn verbeteren, en pijn en ongemak verminderen. Regelmatige bezoeken kunnen stress verminderen, de mobiliteit verbeteren en verlichting geven bij acute problemen zoals hoofdpijn, nekklachten en rugpijn. Daarnaast kan chiropractische behandeling helpen de houding en het evenwicht te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de zenuwfunctie te verbeteren. Met regelmatige chiropractische zorg is het ook mogelijk om het risico op blessures te verminderen door de flexibiliteit te vergroten en het bewegingsbereik te verbeteren. Bovendien kan het algemene energieniveau worden verhoogd en de bloedsomloop worden verbeterd, wat kan leiden tot een betere algehele gezondheid. Met een zorgvuldige planning en regelmatige bezoeken aan een gekwalificeerde chiropractische arts kunnen mensen genieten van de vele voordelen van chiropractische zorg.

 

Tips voor het kiezen van een praktijk

Het identificeren van een behandelaar die u bevalt, kan een ontmoedigende taak zijn. Met de juiste behandelaar kan uw lichaam sterker en veerkrachtiger worden en minder vatbaar voor blessures. De resultaten van chiropractoren kunnen variëren, dus er zijn verschillende factoren die u in overweging moet nemen bij het zoeken naar een goed opgeleide. Ten eerste: onderzoek de ervaring en geloofsbrieven van de arts. Zorg ervoor dat ze de juiste certificaten hebben om in Nederland te praktiseren, en dat ze zijn afgestudeerd aan een erkende, geaccrediteerde academische opleiding. Niet alle programma’s zijn gelijk. Embody huurt alleen beoefenaars van doctoraal niveau in. Vraag naar hun specialisaties, want dit kan van invloed zijn op uw behandelplan. Ten tweede, vraag vrienden en familie om verwijzingen. Mond-tot-mondreclame kan een goede manier zijn om meer te weten te komen over potentiële behandelaars. Ten derde, zoek uit wat voor soort technieken ze gebruiken. Verschillende technieken kunnen beter geschikt zijn voor verschillende aandoeningen. Ten vierde, overweeg je verzekeringsdekking. Zorg ervoor dat de chiropractor aangesloten is bij je verzekeringsmaatschappij, en dat ze positieve recensies en een succesvolle staat van dienst hebben. Zorg ervoor dat u een chiropractor van hoge kwaliteit kiest die bereid is de tijd te nemen om uw individuele behoeften te begrijpen. Regel ten slotte een consult. Dit geeft u de kans om de arts te zien en eventuele vragen of zorgen te bespreken. Door deze tips te volgen, kunt u een weloverwogen keuze maken. Ook, pro-tip – Gebruik de juiste zoektermen. (Giropractor, en chiropraxie zijn geen echte woorden, gewoon slechte spelling!, en zoek niet gewoon “chiro bij mij”)

Embody Chiro is geregistreerd bij de Nederlandse Chiropractische Federatie (DCF) en de International Chiropractic Association (ICA), dus u kunt er zeker van zijn dat uw factuur wordt geaccepteerd door uw provider. (controleer altijd dubbel met uw dekking voordat u een bezoeker wordt).

 

Wat onderscheidt Embody Chiropractie van andere praktijken?

Embody Chiropractie biedt een ongeëvenaarde ervaring van holistische zorg en welzijn die het onderscheidt van andere praktijken. Ons team van ervaren, zorgzame professionals levert een uitgebreide benadering van wellness, waarbij traditionele chiropractische aanpassingen worden gecombineerd met andere op bewijs gebaseerde behandelingen. Wij geloven dat ieder mens uniek is en stemmen ons advies af op individuele behoeften. Ons doel is om een holistische benadering te bieden die diagnose en behandeling van aandoeningen aan het bewegingsapparaat, leefstijlcoaching en voedingsadvies omvat. Ons team zet zich in om individuen te helpen hun doelen te bereiken, en bij Embody Chiropractie kunt u een persoonlijke, meelevende benadering van uw zorg verwachten.

 

Getuigenissen van tevreden patiënten

Getuigenissen van tevreden patiënten zijn een krachtige manier om de kwaliteit van de zorg aan te tonen. Ze bieden een onbevooroordeeld, reëel perspectief dat kan helpen om potentiële patiënten te informeren over de waarde van de zorg die ze kunnen verwachten. Het is belangrijk om te onthouden dat geen twee patiënten hetzelfde zijn en dat ervaringen kunnen variëren, maar het kan nuttig zijn om te horen van degenen die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt. Getuigenissen bieden zorgverleners de mogelijkheid om contact te leggen met hun patiënten en te begrijpen welke impact hun zorg heeft gehad. Bovendien zijn ze een krachtige manier om de betrokkenheid en de kwaliteit van de zorg van een zorgverlener onder de aandacht te brengen.

 

Een intake plannen bij de nieuwe praktijk in Amersfoort

 

 

U kunt op verschillende manieren een afspraak plannen met embody chiro, maar het beste is om een telefoongesprek te plannen zodat u volledig op de hoogte bent van het proces, dit kan via onze online kalender HIER

 

Als je een afspraak hebt gemaakt, moet je online een intakeformulier invullen, wees gerust het gaat vrij snel. Het formulier vraagt om basisinformatie over jezelf, waaronder eventuele relevante medische geschiedenis en huidige gezondheidsproblemen. Zodra het intakeformulier is ingevuld, maak je een afspraak met een behandelaar voor een intakegesprek van 30 minuten. Tijdens de sessie neemt de behandelaar het intakeformulier door en stelt vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsproblemen. Vervolgens wordt een lichamelijk onderzoek gedaan om de problemen in kaart te brengen en worden er foto’s van uw houding gemaakt. Indien nodig kan de arts verdere onderzoeken aanbevelen. Door dit proces kan de arts een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw individuele behoeften.  De tweede afspraak begint met een beoordeling van uw houdingsfoto’s, bevestiging van de behandeladviezen en vervolgens uw eerste behandeling!

 

Welkom bij Embody

Welcome

De nieuwe Embody-vestiging in Amersfoort is zeker een broodnodige service voor de gemeenschap. Het team van deskundige chiropractoren en medewerkers is enthousiast over het helpen van hun cliënten bij het bereiken van hun ideale gezondheid en welzijn. De praktijk biedt een breed scala aan technieken, van chiropractische aanpassingen en behandelingen tot leefstijladvies en voedingsbegeleiding. Met de toewijding van het team aan uitmuntendheid is de praktijk zeker een succes voor de komende jaren.

Recommended
Er zijn verschillende oorzaken die zorgen dat je last krijgt…