Onze visie

Embody Health omarmt de multidisciplinaire aanpak van de gezondheidszorg en we behandelen elke cliënt als een atleet van wereldklasse. Met een positieve, educatieve en pro-actieve aanpak willen we ervoor zorgen dat iedere cliënt begrijpt hoe belangrijk de zorg voor de wervelkolom en het zenuwstelsel werkelijk is.

Onze filosofie

In ons huidige gezondheidszorgmodel wachten we vaak tot we acute pijn hebben of tot onze gezondheidstoestand een nadelig effect heeft op ons werk, sociale leven of sportprestatie. Dit is niet heel efficiënt en zorgt ervoor dat we niet flexibel kunnen omgaan met de verschillende spanningen en stressfactoren in ons leven. Chiropractie berust op het feit dat het lichaam altijd probeert zichzelf te genezen zolang de zenuwen goed kunnen werken. Dit is ons primaire doel; het verkrijgen van een stabiele wervelkolom en het versterken ervan.

Onze missie

Als professionals in de gezondheidszorg zijn we toegewijd onze cliënten te ondersteunen in hun levenslange streven naar gezondheid, fitheid en welzijn.

Hoge kwaliteit

We hebben een doelgerichte benadering van genezing. Wat uw doelen ook mogen zijn, wij willen u graag helpen deze te bereiken.

Behandeling

Wij bieden een praktische behandeling met oefeningen die u mee naar huis kunt nemen, zodat u actief kunt deelnemen aan uw herstel en uw toekomstige lichamelijke gezondheid.

Professionele service

Onze chiropractoren hebben een verscheidenheid aan internationale klinische ervaring en een gedeelde passie om onze gemeenschap zo optimaal mogelijk te helpen actief te blijven.

image-divider

Ons team

S. Malone DC BSc. Kin

S. Malone DC BSc. Kin

Chiropractor, Kinesioloog

Als Chiropractor en Kinesiologist focus ik op de verbetering van functies van het lichaam en optimale voedingszorg bij al mijn cliënten.

Lees Meer
Jessica Heijns

Jessica Heijns

Chiropractisch Assistent

Als praktijk assistent vind ik het ontzettend leuk om patiënten te ontmoeten en te zien welk positief effect de behandelingen op hen hebben. Tevens geeft het kunnen bijdragen aan het efficiënt runnen van deze bloeiende praktijk me veel voldoening.

Lees Meer
Wilma Horsman

Wilma Horsman

Chiropractisch Assistent

Na bijna 20 jaar bij een andere chiropractor gewerkt te hebben, ben ik blij dat ik mijn werk als assistente voort kan zetten in de praktijk van Dr. Malone. Het contact met patiënten is één van de leukste kanten van dit vak. Daarnaast is het steeds weer mooi om te zien hoe patiënten opknappen na behandeling van de chiropractor.

Lees Meer
Cristina Gilbert

Cristina Gilbert

Marketing

I love helping this team because they are out to change the world and spread good vibes.

Lees Meer