Fraud Blocker

Trusted Rotterdam Chiropractoren

Bij onze praktijk in Rotterdam bieden wij uitstekende chiropractische zorg aan. Onze ervaren chiropractors gebruiken moderne technieken om de wervelkolom te corrigeren en zo uw zenuwstelsel te verbeteren. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn, hernia, migraine, en meer, onze chiropractoren passen hun behandelplan aan uw specifieke behoeften aan.

Boek een gratis consultatie
Gratis consult met een deskundige adviseur
Voor chiropractische zorg in Rotterdam

Ontmoet het team

Dr. S. Malone

Dr. S. Malone

Chiropractor, Kinesiologist

Stephen Malone, BSc. Kin, DC, studeerde af aan de Universiteit van Saskatchewan als kinesioloog en als doctor in de chiropractie...

Dr. Malone
Jessica Headshot x

Jessica Heijns

Office Manager

Als office manager vind ik het ontzettend leuk om patiënten te ontmoeten, informeren en te zien welk positief effect de behandelingen op hen hebben. Tevens geeft het kunnen bijdragen aan het efficiënt runnen van deze bloeiende praktijk mij veel voldoening.

Embody-Chiro-WILMA_Portrait-4-scaled

Wilma Horsman

Chiropractisch Assistent

Na bijna 20 jaar voor een andere chiropractor te hebben gewerkt, ben ik blij dat ik mijn werk als assistente in de praktijk van Dr. Malone kan voortzetten. Het is altijd leuk om te zien hoe patiënten herstellen na een behandeling door de chiropractor.

dr. myles drakes

Dr. Myles Drakes

Chiropractor

Dr. Drakes komt oorspronkelijk uit Toronto Canada en heeft een grote interesse in atletiek, voeding, voetbal en lifestyle management.

embodyhealth.nl
U heeft geen verwijzing nodig van een arts
Wij werken met alle verzekeringen

Top Chiropractoren en Nederlands

Onze chiropractors hebben het langste chiropractische trainingsprogramma ter wereld gevolgd, met een universitaire studie van acht jaar en een doctoraatstitel. In je zoektocht naar de beste chiropractors in Rotterdam vind je hulp met gedegen advies, aanbevelingen en behandeling, specifiek voor jouw situatie.

 

Blog