Deze krachtige methode is momenteel een revolutie in de manier waarop chiropractors letsels voorkomen en herstellen. Klinische Pilates is een systeem van oefeningen dat de traditionele Pilates Methode integreert met modern onderzoek naar musculoskeletale disfunctie.


Fase 1 —> Hulpverlening

Als u pijnklachten heeft als u bij ons binnenkomt, is onze eerste prioriteit u te helpen om uzelf beter te voelen. Afhankelijk van de ernst en de duur van uw klacht is het gebruikelijk dat er 2-3 keer per week behandeling nodig is voor de duur van 4-12 weken.

Fase 2 —> Corrigerende zorg

Tijdens de correctieve zorgfase kunnen spieren en andere weefsels vollediger genezen, wat in de toekomst blessures en ongemakken helpt voorkomen. Afhankelijk van de algehele gezondheid en de ernst van uw probleem bepalen we hoeveel behandelingen nodig zijn.

 

 

Fase 3 —> Welzijnszorg

Zodra uw lichaam volledig genezen is, zullen periodieke behandelingen helpen om de stabiliteit te waarborgen en toekomstige letsels te voorkomen. Meestal vereist dit slechts 1-2 keer per maand een snel bezoek aan de chiropractor, afhankelijk van uw levensstijl en persoonlijke doelen.

 

 

Kijk nu voor een beschikbare afspraak online